در این مقاله بخوانید

از بین غذای‌های آسیای شرقی غذا‌های ژاپنی بسیار محبوب شده‌اند و شناخته شده هستند که یکی از این غذا‌های دوست داشتنی رامن است که بسیار راحت درست میشود و به روش‌های زیادی درست میشود.

این غذای دوست داشتنی در اصل به دو روش شیو رامن و میسو رامن درست میشود که در یکی از سس سویا و در دیگری از پیکان میسو (از آبلیمو و غلات سویا تهیه شده) استفاده می‌شود ما در این مقاله این دو روش اصیل ژاپنی را آموزش داده و هم دو روش دیگر که به راحتی در خانه قابل تهیه است و طعم فوق العاده‌ای دارد.

اگر به غذا‌های ژاپنی و طرزتهیه آن‌ها علاقه دارید میتوانید به پکیج آموزش آشپزی ژاپنی سایت موما سر بزنید و انواع غذاهای ژاپنی دوست داشتنی را خودتان درست کنید و حتی از این راه کسب درآمد کنید.

طرز پخت شیو رامن

مواد لازم:

_ نودل: 2بسته

_ آب مرغ یا گوشت: 4پیمانه

_ سس شویو (سس سویا): 4قاشق غذاخوری

_ زرده تخم مرغ: 2عدد

_ کره: 2قاشق غذاخوری

_ سبزیجات تزیینی (مثلاً کاهو، نخود فرنگی، کرفس): به میزان دلخواه

_ گوشت مرغ، گوشت گوساله یا گوسفند: به میزان دلخواه

طرز تهیه:

1- نودل رامن را طبق دستور بسته بپزید و آبکش کنید.

2- در یک قابلمه، آب مرغ یا گوشت را به جوش آورید و سپس سس شویو را اضافه کنید و هم بزنید.

3- در یک کاسه کوچک، زرده تخم مرغ را با کره ذوب شده مخلوط کنید.

4- مقداری از سس سویا را به زرده تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید.

5- نودل رامن را در آب جوشی که سس شویو اضافه شده است، بریزید و آن را تا حدی بپزید که نرم شود.

6- نودل را آبکش کرده و در بشقاب سرو کنید.

7- روی نودل، سس سویا و زرده تخم مرغ را ریخته و سبزیجات تزیینی و گوشت انتخابی را بر روی آن قرار دهید.

8- شویو رامن آماده سرو است.

طرز پخت رامن با سس مایونز

مواد لازم:

– نودل: 1بسته

– سس مایونز: 2قاشق غذاخوری

-سیر: یک حبه

– زرده تخم مرغ: 1عدد

– سبزیجات تزیینی (مثلاً کاهو، نخود فرنگی، کرفس): به میزان دلخواه

– بیکن: به میزان دلخواه

طرز تهیه:

1- سس مایونز ، ادویه نودل ، زرده تخم مرغ ، و سیر رنده شده را باهم مخلوط کرده.

2- نودل را بگذارید بپزد بعد از پخت آب نودل را به سس آماده شده اضافه کنید و هم بزنید.

3- نودل را به مواد قبلی اضافه کرده.

4- اگر دوست دارید با تخم مرغ آبپز ، سبزیجات تزیینی و بیکن تزئین کنید.

5- رامن شما به همین راحتی آماده شد.

پخت رامن با سس مایونز

طرز پخت میسو رامن

مواد لازم:

_ نودل رامن: 2بسته

_ آب مرغ یا گوشت: 4پیمانه

_ پیکان میسو (آبلیمو و غلات سویا تهیه شده): 4قاشق غذاخوری

_ کره: 2قاشق غذاخوری

_ زرده تخم مرغ: 2عدد

_ سبزیجات تزیینی (مثلاً کاهو، نخود فرنگی، کرفس): به میزان دلخواه

_ گوشت گوساله یا ماهی: به میزان دلخواه

طرز تهیه :

1- نودل رامن را طبق دستور بسته بپزید و آبکش کنید.

2- در یک قابلمه، آب مرغ یا گوشت را به جوش آورید و سپس پیکان میسو را اضافه کنید و هم بزنید.

3- در یک کاسه کوچک، زرده تخم مرغ را با کره ذوب شده مخلوط کنید.

4- مقداری از پیکان میسو را به زرده تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید.

5- نودل رامن را در آب جوشی که پیکان میسو اضافه شده است، بریزید و آن را تا حدی بپزید که نرم شود.

6- نودل را آبکش کرده و در بشقاب سرو کنید.

7- روی نودل، پیکان میسو و زرده تخم مرغ را ریخته و سبزیجات تزیینی و گوشت انتخابی را بر روی آن قرار دهید.

8- میسو رامن شما به همین راحتی آماده سرو است!

طرز پخت میسو رامن

طرز پخت رامن با شیر

مواد لازم:

_ نودل: 2بسته

_ شیر: 3/2پیمانه

_ پیازچه: نصف پیمانه

_ سوسیس و بیکن: 200گرم (میزان آن میتواند بیشتر یا کمتر شود)

_ سیر: 2حبه

_ رب: 2قاشق

_ سبزیجات تزیینی (مثلاً کاهو، نخود فرنگی، کرفس): به میزان دلخواه

_ تخم مرغ: یک عدد

طرز تهیه:

1- سیرها را له کرده و همراه با سوسیس و بیکن ده دقیقه با شعله ملایم تفت دهید.

2- شیر را به مواد اضافه کرده.

3- بعد از گذشت دو دقیقه رب و ادویه نودل و پیازچه خرد شده را به مواد اضافه کنید.

4- خوده نودل را هم به مواد اضافه کنید.

5- صبر کنید تا نودل بپزده و رامن به خوبی غلیظ شود.

6- رامن شما آماده شد!

طرز پخت رامن با شیر