در این مقاله بخوانید

 

نکات برتر کاشی کاری 

 
کاشی کاری یکی از مشاغل پر طرفردار و جذاب است که نسبتا درآمد خوبی را هم دارد. این هنر در کشور های زیادی جا افتاده و افراد زیادی به سمت آن رفته اند. راحتی نسبی این شغل و همچنین نیاز نداشتن به سرمایه اولیه بالا باعث هجوم مخاطبان زیادی به بازار کار آن شده است. این تعداد از هنرجو می تواند تراکم شغلی را در این کار پایین بیاورد و شاید شما نتوانید آن تعداد پروژه ای که دوست دارید بگیرید. این یعنی درآمد شما هم به مرور زمان کم خواهد شد.
– راه حل این موضوع چیست؟
– چکار کنیم در کاشی کاری و سرامیک کاری همیشه کار داشته باشیم، آن هم با دستمزد بالا؟
جواب خیلی راحت است، شما همیشه باید صدر جدول باشید. حتما دقت کرده اید، وقتی می خواهید ماشین تان را تعمیر کنید افراد زیادی یک مکانیک را معرفی می کنند، به نظر شما چرا؟
چون او یک متخصص است و از رقبای خود یک سر و گردن بالاتر است. نکته همین جا است، در همه مراحل نوآوری و دقت داشته باشید. این موارد است که شما را متمایز می کند. سعی کنید پروژه هایی که اجرا می کنید بسیار تمیز و با دقت کار شده باشند. این تمیز کار کردن و اجرای دقیق در کاشی کاری تکنیک و نکات خاص خود را دارد. در این مقاله آموزش کاشی کاری و سرامیک کاری، قصد داریم 10 نکته برتر را در این حوزه برای شما بیان کنیم. پس همراه موما باشید…

 

متره و برآورد کردن قبل از سرامیک و کاشی کاری 

 

همه افراد زمان خرید یک محصول و یا خدمات، به اولین موردی که دقت می کنند قیمت آن است. قیمت برای کارفرما همیشه مهم بوده است، چرا که برای ساختن یک برج مسکونی یا تجاری میلیارد ها هزینه می شود.

خودتان یک حساب سر انگشتی بکنید، اگر یک برج 12 طبقه داشته باشیم که تخمین زده شده سرامیک و کاشی کاری مورد نیاز هر طبقه 200 میلیون آب می خورد، مجموع طبقات چیزی حدود دو میلیارد و چهارصد میلیون تومان فقط هزینه کاشی و سرامیک می شود.
حالا اگر شما به طور دقیق مقدار کاشی را و سرامیک مصرفی را حساب کنید و در هر طبقه 50 میلیون مصالح به سود کارفرما کنید، پروژه را برای اجرا به شما می دهند. شما 600 میلیون به سود کارفرما محاسبه کردید و او از این کار لذت می برد.

پس فهمیدیم که چقدر می تواند متره و برآورد کردن پروژه ها مهم باشد. برای محاسبه دقیق متراژ مورد نیاز کاشی و سرامیک کافی است ابعاد کف یا دیوار را برداشت کنید و تقسیم بر ابعاد کاشی کنید، در آخر 10 درصد هم بابت پرتی مصالح در نظر بگیرید. چنانچه در پروژه بسته ای از کاشی ها را باز نکردید می توانید آن را برگشت بزنید. این نکته بسیار حائز اهمیت است و یک برگ طلایی به شمار می آید.
 
متره و برآورد کاشی کاری-استودیو طرح وساخت موما

 

برنامه ریزی

 
برنامه ریزی در هنگام کاشی کاری، ارتباط مستقیم با تمیزی کار و هزینه تمام شده دارد. شما به عنوان یک کاشی کار باید طبق یک برنامه و مرتب کار خود را پیش ببرید تا از به هم ریختگی جلوگیری شود.
– چگونه برنامه ریزی کنم؟
نکته اول برای یک برنامه ریزی درست این است که باید نصب و چیدمان کاشی های خود را از وسط شروع کنید. این کار باعث می شود که کاشی های کامل و تمیز در وسط کار باشند و تیکه های بریده شده به حاشیه ها انتقال پیدا کنند.
نکته دوم این است که همیشه قبل از اجرا کاشی، آن ها را به صورت خشک و به عنوان نمونه در کنار هم ترکیب بندی کنید و در چند مرحله حالت های مختلفی را امتحان کنید تا متوجه شوید در کدام ترکیب، تمیزی بیشتر و پرتی کمتری خواهید داشت.
برنامه ریزی یکی از مهم ترین تکنیک هایی است که یک استاد و متخصص کاشی کاری باید داشته باشد.
 
برنامه ریزی کاشی کاری-استودیو طرح و ساخت موما

 

هر کاشی و سرامیک مناسب فضا مخصوص

 

شما به عنوان یک متخصص کاشی کاری و سرامیک کاری باید فضاهای گوناگون یک خانه و کاشی های مختلف را بشناسید.
– این شناخت چه کمکی می کند؟
زمانی که شما آشنایی کامل را نسبت به کاشی و فضا نداشته باشید، طبق گفته و سلیقه کارفرما هر نوع کاشی را در هر فضایی اجرا می کنید. به عنوان مثال کارفرما درخواست می کند که در حمام خانه اش کاشی شیشه ای اجرا کنید چرا که خیلی زیبا است. مدتی پس از نصب این نوع کاشی در حمام احتمالا یک فاجعه رخ بدهد، چون کاشی شیشه در مجاور فضاهای مرطوبی مانند استخر و حمام باعث لغزندگی بیش از حد می شود.
وظیفه شما این است که کارفرما را با دانش خود آگاه کنید و یک کاشی جایگزین به آن معرفی کنید. اینگونه کارفرما هم اعتماد بیش تری به شما می کند و پروژه های بیشتری را می گیرید.
 
هر کاشی مناسب یک فضا-استودیو طرح و ساخت موما

 

بررسی های قبل از اجرا کاشی کاری

 

قبل از اجرای حتما بررسی ها دقیقی بر روی نوع کاشی مورد نیاز، برند محصول، قیمت محصول و کیفیت کاشی داشته باشید. یک کاشی خوب باید در همه این موارد باید نمره خوب را حداقل بگیرند.
این نکته هم با تمیزی و هزینه رابطه مستقیم دارد. قیمت بالای هر کاشی، مشخصه کیفیت بالای آن نیست. محصولات را قبل از خرید و کاشی کاری از لحاظ تاب داشتن یا صاف بودن بررسی کنید. اگر تاب داشته باشد در تراز کردن حین اجرا به مشکل خواهید خورد.
داخل بسته بندی ها را چک کنید تا همه کاشی هابدون هیچ لکی، شکستگی وسالم باشند، ممکن است در فروشگاه حین جابجایی کارتن ها داخل بسته ها تعدادی بشکند و این به ضرر شما است.
سعی کنید برند هایی را پیدا کنید که امتحان خود را پس داده اند و می توان به آنها اطمینان کرد. اینگونه تا حدی خیالتان از کیفیت محصول راحت می شود، اما باز هم از بررسی غافل نشوید.
در آخر قیمت را چک کنید، هر قیمت بالایی به منزله کیفیت بالا نیست. خیلی از برند های خوبی هستند که با کیفیت بالا و قیمت پایین محصولات خوبی را ارائه می کنند.

 

بررسی کاشی قبل از اجرا-استودیو طرح و ساخت موما

کاشی کاری طبق کیفیت 

 
در خرید و اجرای کاشی کاری حتما تعدادی کاشی خراب و یا نسبتا خوب خواهید داشت. برای اینکه مانند یک متخصص عمل کنید باید کاشی های خود را دسته بندی کنید.
به این تکنیک خوب، بد، زشت می گوییم. بهترین کاشی های خود را برای جدا کنید و برای قسمت های مهم که در دید هستند به کار ببرید.
کاشی هایی که تا حدی خوب اند و یکسری ایراد های جزپی دارند را در قسمت های حاشیه و جاهای نسبتا کم اهمیت تر نصب کنید تا کار را خراب نکنند.
در آخر کاشی هایی که اوضاع خرابی دارند را باید در محل های بی اهمیت که در دید نیستن استفاده کنید، این محل های بی اهمیت در همه جا وجود دارد. به عنوان مثال برای زیر وان یا کاسه توالت فرنگی این کاشی ها را به کار ببرید که در دید کار نباشند.

آمده کردن سطح و زیرسازی برای کاشی کاری

 

زیر سازی یکی از بخش های مهم کاشی کاری است که در معرض دید نیست، اما تاثیر فوق العاده زیادی را بر کار شما می گذارد. پس اهمیت زیادی دارد و باید به آن توجه شود.
زیر کار خود را ابتدا کاملا تمیز کنید تا هیچ زباله ای باعث به هم ریختن یا شکستگی کار نشود. سپس عملیات مسطح سازی را انجام دهید، از متریال های زیاد می شود برای این کار کمک گرفت. یکی از این متریال های پیشنهادی، صفحات سیمانی هستند که به عنوان شالوده کار در قسمت زیر سازی می توانید استفاده کنید.
آماده نبودن زیر سازی باعث می شود هنگام کاشی کاری، میزان ملات استفاده شده در بخش های مختلف یکی نباشد و کاشی هایی که ملات کمی دارند به مرور زمان از جا بلند می شوند.
همچنین در برخی از قسمت ها به علت پستی و بلندی های کار، تراز کردن سطح کاشی ها سخت می شود و از تمیزی کار کاسته می شود.
 
زیر سازی کاشی-استودیو طرح و ساخت موما

رعایت نکات ایمنی هنگام کاشی کاری

 

هر کسی خود در قبال خویش مسئول است. اگر در هنگام کار کردن اتفاقی پیش بیاید، بزرگترین ضربه را شما خورده اید، پس به آن اهمیت دهید.
حتما در حین کار با چسب مخصوص کاشی کاری یا ملات و دوغاب از دستکش های پلاستیکی استفاده کنید. سیمان به پوست دست شما آسیب جدی می رساند.
در هنگام برش دادن کاشی ها، مخصوصا نوع موزاییکی که ابعاد بسیار کوچکی دارند، از عینک محافظ استفاده کنید. ممکن است هنگام برشکاری تیکه های ریزی از کاشی وارد چشم شما شود.

موارد ایمنی کاشی کاری-استودیو طرح و ساخت موما

استفاده از ملات مناسب برای کاشی کاری

 

کاشی کاری در مکان های مرطوب، حساسیت بیشتری را دارد چرا که ممکن است رطوبت به عمق کار شما نفوذ کند و باعث افتادن کاشی ها شود.
برای جلوگیری از این اتفاق از دو تکنیک می توانید استفاده کنید. اول این که نوع کاشی را جوری انتخاب کنید که نفوذ آب بسیار کمی و یا صفر داشته باشند. کاشی های شیشه ای دارای این خاصیت هستند اما کاشی های چینی درصد کمی نفوذ آب را دارند.
از مصالح مخصوص و آب بندی شدی استفاده کنید. در فروشگاه های مختلفی می توانید چسب های مخصوص آب بند بر پایه سیمان را تهیه کنید و به ملات خود اضافه کنید تا در برابر نفوذ آب مقاوم شود. همچنین در دوغاب مورد استفاده بند کشی هم از چسب های مخصوص استفاده کنید تا مراحل آب بندی کامل انجام شود.

کاشی کاری دور سرویس و وان

 

هنگام کاشی کاری اگر به دور وان یا کاسه توالت رسیدید، ابتدا سعی کنید کاشی های سالم را به کار ببرید. پس از آن تا جایی که دیگر لازم بود، کاشی ها را برش دهید. اینگونه نتیجه بهتری را می گیرید.

تمیز کاری

 

بخش نهایی کاشی کاری و ظاهر کار در این قسمت قرار دارد. در هنگام کاشی کاری حتما سر لوله های مختلف را ببندید و تا پایان تمیز کاری باز نکنید، چون باعث ورود مصالح و زباله می شود که باعث می شود لوله ها گرفته شود.
با استفاده از یک عدد دستمال تمیز دوغاب و ملات باقی مانده بر روی سطح کار را کاملا پاک کنید. اگر با لکه های سرسختی مواجه شدید که با دستمال قابل تمیز شدن، نبودند می توانید از محلول های شیمیای مخصوص این کار استفاده کنید. توجه داشته باشید که هر محلولی را نباید تهیه کنید، چون ممکمن است به سطح کاشی صدمه بزند.
با این 10 نکته طلایی شما همیشه از رقبای خود جلوتر خواهید بود. امیدوارم این آموزش برای شما دوستان عزیز مفید بوده باشد.
 
تمیز کردن کاشی-استودیو طرح و ساخت موما