چگونه کاغذهای دیواری را تمیز کنیم؟

آنچه در این مقاله میخوانید
مقدمه
کاربرد و مزایای کاغذهای دیواری کدامند؟
روشهای شستشوی کاغذ دیواری چیست؟
در هنگام شستشوی کاغذ دیواری باید به چه نکاتی توجه کنیم؟
در ادامه مقاله تمیز کاری کاغذ دیواری همراه با موما باشید سوالات شما را پاسخ می دهیم.
امروزه استفاده از کاغذهای دیواری در انواع مختلف گلدار و ساده برای ایجاد محیطی بسیار شیک و مجلل بسیار پرطرفدار شده است. از آنجا که دیوار فضایی است که بسیار مورد توجه قرار میگیرد و بیشتر از قسمت های دیگر خانه مانند کف و سقف به عنوان مرکز دید به چشم میخورد. از این رو باید در انتخاب طرح آن بسیار دقت کنید تا دکوراسیون داخلی و فضای بسیار مناسبی داشته باشید.
کاغد دیواری دارای کاربردهای زیادی است و میتوان آنها را در نمایشگاه ها، رستوران ها، کافه ها، سالن سینما و تئاتر، آرایشگاه ها و دفاتر اداری به کار برد. نصب کاغذ دیواری با جنسهای مختلف، دارای روش های متفاوتی است. از این رو شما به راحتی با داشتن کمی مهارت و تخصص در زمینه کارهای فنی میتوانید به راحتی کاغذهای دیواری را به دیوار بچسبانید. کاغذ دیواری با وجود نصب راحتی که دارد و سایر مزیت های خود دارای قابلیت شستشو است. از این رو در این مقاله سعی کردهایم شما را با نحوه شستشوی کاغذ دیواری آشنا کنیم.
کاربرد و مزایای کاغذ دیواری
کاغذ دیواری دارای کاربرد و مزایای زیادی است. از این رو شما میتوانید با نصب کاغذهای دیواری در منازل خود علاوه بر زیبایی آن، از مزایا و کاربردهای آن نیز استفاده کنید.
- تنوع بالا در طرح، رنگ و جنس
- نصب آسان و راحت
- امکان جدا سازی از دیوار
- طول عمر بالا
- قابلیت شستشوی کاغذ دیواری با مواد شوینده
- مقاوم در برابر رطوبت و گرما، کاغذ دیواری علاوه بر اینکه پوششی برای زیبا سازی منازل است اما سبب شده منزل شما در برابر رطوبت و گرما نیز ایمن شود.
- محافظت از دیوار در برابر خط و خش
- ایجاد فضای گرم و صمیمی برای منازل و دکوراسیون محیط

شستشوی کاغذ دیواری
کاغذ دیواری در کنار محیط آرام و زیبایی که برای شما به ارمغان می آورد به راحتی کثیف میشود و گرد و غبار را به خود جذب میکند. از این رو مطمئنا شما نیز بعد از نصب کاغذهای دیواری، به سراغ روشهای شستشوی آنها میروید و سعی در تمیز کردن آنها با مواد مختلف دارید.
برای شستشوی کاغذ دیواری جنس و نوع کاغذ دیواری بسیار مهم است. لذا بهتر است قبل از خرید کاملا با مزایا، جنس و نوع هر کاغذ دیواری آشنا باشید. کاغذ دیواری هایی با جنس وینیل نیاز به تمیز کردن آنچنانی ندارند و به راحتی با دستمالی خشک تمیز خواهند شد. کاغذهای دیواری با جنس آکرولیت که در آنها از پوشش پارچه و فابریک استفاده شده است نیز کاملا قابلیت شستشو دارند و میتوان به راحتی با اسفنج آنها را تمیز کرد.
مراحل انجام کار
برای شستشوی کاغذ دیواری ابتدا مقداری از مایع ظرفشویی را درون مقداری آب گرم بریزید و مخلوط کنید. در این قسمت بهتر است از مایع دستشویی رنگی استفاده نکنید تا رنگ آن بر طرح کاغذ دیواری اثر نداشته باشد. سپس با یک اسفنج یا اسکاج نرم شروع به شستشوی کاغذ دیواری طبق خطوطی که دارد کنید.
برای این کار بهتر است ابتدا قسمتی از کاغذ دیواری را در جهت مناسب مثلا دایره وار تمیز کنید، اگر هیچ تغییری در طرح و مدل کاغذ دیواری ایجاد نشد سپس به باقی مراحل بپردازید. سپس در مرحله بعد با دستمالی تمیز و خشک که رنگ پس ندهد قسمت هایی که شستشو داده اید را به آرامی خشک کنید تا کاغذ دیواری شما دچار نم و تغییر حالت نشود. در صورتی که قسمت هایی از کاغذ دیواری دارای لکه بیشتری است میتوانید شستشوی آن را چندبار انجام دهید. برای این کار بهتر است یک بار آن را با آب و کف تمیز کنید، سپس خشک کنید و بار دیگر آن را با آب تمیز کنید و با دستمالی کاملا خشک کرده و آب آن را جذب کنید.
یکی دیگر از روش های تمیز کردن گرد و غبار بر روی کاغذهای دیواری استفاده از جارو برقی است. برای این کار میتوانید جهت برای تمیزی قسمت هایی که دچار گرد و غبار و تار عنکبوت شده است از جاروبرقی کمک بگیرید. همچنین تی کشیدن نیز یکی از روشهای تمیز کردن کاغذ دیواری است. استفاده از این روش بسیار راحت است فقط باید به آرامی انجام شود تا چسب های کاغذ دیواری کنده نشود و آسیبی به آن نرسد.
در برخی قسمت های کاغذهای دیواری ممکن است اثراتی از چربی و جای انگشتان بچه ها روی دیوار مشاهد کنید. برای تمیز کردن این قسمت ها میتوانید از ژل های پاک کن بر روی محل مورد نظر بزنید. سپس با دستمالی مناسب آن را تمیز کنید تا اثر آن کاملا پاک شود. همچنین برای از بین بردن لکه های چربی بعد از نصب کاغذ دیواری میتوان از حوله کاغذی و یا پودر تالک استفاده کرد.
برای این کار کاغذ را روی محل لکه کاغذ دیواری قرار دهید سپس با اتو محل را گرم کنید تا تمامی چربی جذب کاغذ حوله ای شود. در صورت استفاده از پودر تالک نیز قسمتی از پودر را روی پارچه بریزید و به مدت 10 دقیقه روی لکه قرار دهید، سپس با براش آن را بردارید.

نکات مهم در تمیزی و شستشوی کاغذ دیواری
برای تمیزی و شستشوی کاغذ دیواری باید نسبت به جنس آن دقت کرد. مثلا در پاکسازی برخی لاک ها میتوان با دستمالی خشک و برای برخی دیگر باید با آب و صابون محل مورد نظر را تمیز کرد. همچنین درصورتی که کاغذهای دیواری شما دارای لکههای خودکار شده است میتوان برای تمیزی آنها از جوش شیرین استفاده کرد.
جهت شستشوی کاغذ دیواری باید از اسنفج یا ظرفشویی مناسب با جنسی نرم استفاده کنید تا خراشی بر روی کاغذ دیواری ایجاد نشود. برای خشک کردن و پاکسازی از دستمالی مناسب بدون پس دهی رنگ استفاده کنید.

جمع بندی
استفاده از کاغذهای دیواری به عنوان وسیلهای برای زیباسازی منازل و تغییر دکوراسیون از گذشته تاکنون مورد توجه مردم قرار دارد. همچنین امروزه نیز با افزایش طرحها در نمونههای مختلف و نصب راحت و قابلیت شستشوی کاغذ دیواری روز به روز به طرفداران آن افزوده میشود.
دیدگاهتان را بنویسید