معرفی انواع دیوار پوش سه بعدی

آنچه در این مقاله میخوانید
مقدمه
دیوار پوش چیست؟
تفاوت انواع دیوار پوش سه بعدی چیست؟
کاربرد پنل سه بعدی چیست؟
در مقاله معرفی انواع دیوارپوش های سه بعدی با موما تا انتهای مقاله همراه ما باشید تا پاسخ سوالات خود را پیدا کنید.
در سالهای اخیر طراحی داخلی میان علاقهمندان اهمیت زیادی پیدا کرده است و هرساله بر تنوع طرحها افزود میشود. امروزه شاهد ورود اجناس مختلفی ازنظر جنس، مواد و کیفیتهای متفاوتی به صنعت دکوراسیون داخلی هستیم. انواع دیوارپوش سه بعدی یکی از این اجناس کاربردی هستند که برای پوشاندن دیوار و افزایش جلوه به دکوراسیون به کار میروند. پنل سه بعدی محبوبیت زیادی را بین علاقهمندان به دکوراسیون داخلی پیدا کرده است. هرکدام از انواع دیوار پوش سه بعدی را بهخاطر مزایایی که دارند میتوان با توجه به نوع کاربرد و سلیقه خود به کار گرفت.
دیوار پوش سه بعدی چیست؟
پنل سه بعدی به پوشش تزئیناتی برای دیوار گفته میشود که جنسهای مختلفی دارد و نقش مهمی در محافظت و زیباسازی دیوار ایفا میکند. دیوار پوشهای سه بعدی با داشتن انواع مختلفی از نظر جنس و رنگ کاربرد زیادی در زیبا سازی منازل محیط های اداری و هتل و… دارند.
معرفی انواع دیوارپوش سه بعدی
انواع دیوار پوش سه بعدی به دو دسته تقسیم میشود: دیوار پوش برجسته و عکس سه بعدی. همچون پوستر یا اپوکسی تفاوت زیادی میان این دو وجود دارد. عکس سه بعدی یا پوستر بدین صورت است که عکسی سه بعدی را چاپ مینمایند و میتوان آن را به صورت ساده مانند پوستر چسباند یا با مواد مخصوصی با ایجاد یک لایه محافظتی به صورت دیوارپوش اپوکسی کار گذاشته شود.
پنل سه بعدی به صورت برجسته روی اجناس گوناگونی همچون پلاستیک فشرده، سلولزی، بتن، گچ، فوم با مخمل یا چرم اجرا میشود که زیبا و کاربری است. میزان برجستگی رویه ی انواع دیوارپوش سه بعدی براساس نوع طرح آنها متفاوت است. شما میتوانید این پنلها را براساس نوع نیاز خود برش بزنید، همچنین با نورپردازی بر روی این دیوارپوش ها میتوانید جلوه آن را چند برابر کنید.

دیوارپوش سه بعدی فومی و چرمی
این پنل یکی از انواع دیوار پوش سه بعدی است که برای فضای داخلی و خارجی مناسب بوده و بسیار ماندگار و بادوام است. دیوارپوش چرمی به صورت ورقههای۲۸۰×۱۲۰و در ضخامت های متفاوتی همچون ۱.۵, ۲ ، ۲.۵, ۳ میلیمتری ساخته میشود. جنس پایه این ورقه ها چوب پلاست بوده، که روکشی از جنس چرم pu که نوعی چرم مصنوعی است حین روند تولید روی آنها کشیده شده است.
چرم pu در صنعت تولید کفش مورد استفاده قرار میگیرد و اخیرا در صنعت مبلمان و پنل سه بعدی نیز کاربرد دارد. ورق روکش چرم مصنوعی در دو نوع ساده و نور گذر تولید میشود که با توجه به نوع کاربرد و طراحی یکی از آنها انتخاب و اجرا میشود. دیوار پوش سه بعدی چرمی در هتل ها، استودیوهای موسیقی، محیطهای اداری و اتاق خواب کاربرد دارد.
چوب پلاست یک پلیمرترموپلاست است که در برابر تمامی شرایط محیطی مقاوم عمل میکند و از طول عمر بالایی برخوردار است که قابلیت بسیاری در طراحی داخلی و صنعت ساختمان سازی دارد.
مزایای دیوار پوش سه بعدی چرمی
به دلیل جنس چرمی این دیوار پوش تمیز کردن آن بسیار راحت است و به دلیل مواد به کار رفته در آن عایق رطوبت نیز میباشد. از دیگر مزایای این دیوارپوش نصب بسیار آسان آن است. به دلیل وجود حفره در فوم داخل این پنل سه بعدی خاصیت عایق صدا دارد. در صورت پشیمانی از نصب و یا نوع چینش آن، قابلیت جداسازی و نصب در مکان دیگر را دارد.
دیوارپوش گچی و بتنی
گچ و بتن یکی از موادی هستند که میتوان با آنها انواع دیوار پوش سه بعدی را تولید کرد و به دلیل قابلیت شکل پذیری بالا محبوبیت زیادی دارند. این دیوار پوش به صورت خام عرضه میگردد و شما میتوانید پس از خرید رنگ دلخواه خود را روی آن اجرا نمایید. از مزیتهای دیوار پوش برجسته بتنی و گچی میتوان به قیمت مناسب و پایین آن و همچنین نصب و برش راحت آنها اشاره کرد.
این دیوارپوش از کامپوزیت های معدنی تشکیل شده است و دقیقا شبیه بتن میباشد. تنها ایراد این پنل سه بعدی جنس سخت آن است که موجب میشود با برخورد سنگین شی به روی آن بشکند.

پنل سه بعدی چوبی
این دیوارپوش های سه بعدی پنل هایی از جنس چوب طبیعی هستند. طراحی های مدرن این پنل برای دکوراسیون داخلی و مبلمان مناسب است. این دیوار پوش ها دارای مقاومت، استحکام، مقاومت در برابر پوسیدگی و ثبات ابعادی هستند و بسیار مورد استقبال قرار گرفتهاند. همچنین این نوع پنل سه بعدی به دلیل داشتن ظاهری طبیعی بسیار در محیط آشپرخانه به کار گرفته میشود.
دیوار پوش سه بعدی MDF
انواع دیوار پوش سه بعدی با جنس MDF برای مراکز تجاری و ادارات کاربرد بسیاری دارد. یکی از مهمترین مزیتهای این پنل تنوع رنگ آن است. تنها محدودیت موجود برای این دیوار پوش سه بعدی نسبت به دیگر دیوار پوش ها استفاده از آن برای مکانهای مرطوب مانند محیط استخر، سونا حمام و فضای بیرون است.

پنل سه بعدی سرامیکی
دیوارپوش سرامیکی یکی از انواع دیوار پوش سه بعدی است که برای فضاهای خارجی، مراکزسلامتی، فضاهای مهمانداری، خانه و فضاهای کسب و کار استفاده میشود. این پنل سه بعدی برای محیط های مرطوب، آشپزخانه، حمام و استخر نیز قابل استفاده است.
پنل سه بعدی پلاستر
این پنل برای فضاهای تجاری و مسکونی مناسب است و با مواد سازگار با محیط زیست تولید میشود. این پنل سه بعدی نیز مانند پنل سه بعدی چوبی پنبهای که یکی از انواع دیوارپوش سه بعدی است بیشتر جهت نصب روی دیوار و کف پوش طرح چوب طراحی شده است و قابلیت تطبیق با محیط را دارد. همچنین نصب آن بسیار آسان و سریع است.

نتیجه گیری
طراحی داخلی ساختمان یکی از بخش های مهم هر پروژه ساختمانی به حساب میآید. به دلیل تنوع زیاد با توجه به سلیقه هر شخص و مکان مورد استفاده انتخاب طرح زیبا و مناسب کار بسیار دشواری است. انواع دیوار پوش سه بعدی قابلیت استفاده در حداکثر فضاهای داخلی را دارند و زیبایی چشم گیری را به محیط میبخشند. پنل سه بعدی انواع محتلفی از نظر جنس متریال، طرح و رنگ دارند که هر کدام برای مکانهای مختلفی مانند داخل خانه، آشپزخانه، استخر، مکانهای اداری و بهداشتی مناسب هستند.
دیدگاهتان را بنویسید