مشخصات انواع دیوارپوش سه بعدی

مقدمه
مشخصات انواع دیوارپوشهای سه بعدی چیست؟ پنلهای دیواری سه بعدی چه ویژگیهایی دارند؟
آیا همه پنلهای دیواری برای مکانهای مرطوب مناسب هستند؟
برای آشپزخانه و حمام از چه پنلی میتوان استفاده کرد؟
مزیت دیوارپوشهای سه بعدی چیست؟
برای اینکه با انواع پنلهای سه بعدی آشنا شوید و مشخصات و خصوصیات آنها را بدانید با موما تا آخر این مقاله همراه باشید.
دیوارپوشهای سه بعدی مدرن در فضای داخلی میتوانند به منطقه بندی و دکوراسیون هر سطح افقی یا عمودی و پارتیشنهای داخلی کمک کنند. دیوارپوش سه بعدی به دلیل قابلیت فوق العادهای که در افزودن به دکور هر مکانی دارد، خواهان زیادی دارد. میتوانید با حداقل تلاش جذابیت فضای خصوصی و تجاری خود را افزایش دهید.
انواع پنلهای دیواری سه بعدی
- پنلهای دیواری سه بعدی گچی: پنلهای گچی یکی از رایجترین دیوار پوشهای سه بعدی هستند. آنها ایمن، غیر سمی، مقاوم در برابر درجه حرارت شدید، عایق صوتی هستند و همچنین دوام و ماندگاری بالایی دارند. پنلهای سه بعدی گچی قابلیت رنگ آمیزی دارند. برای ساخت آنها از گچ ساختمانی استفاده میشود. نصب این پنلها به صورت یکپارچه انجام میگیرد و درزهای بین آنها با بتونه مخصوص پر میشود.
این پنلها به دلیل توانایی آنها در ساخت هر شکل و ساختاری از محبوبیت زیادی برخوردار هستند. دیوار پوشهای سه بعدی گچی از گچ مرغوب ساخته شدهاند، بهترین استفاده را برای دفاتر، اتاق نشیمن و اتاق خواب دارند، اما برای بالکنهایی که امکان نفوذ رطوبت در آنها بسیار زیاد است مناسب نیستند. آنها همچنین به راحتی نصب میشوند و محیطی زیبا و درخشان را ایجاد میکنند. - پنلهای سه بعدی پی وی سی: این ترند جدید پنلهای سه بعدی است که از پی وی سی تولید میشود و میتوان آنها را با چسب به دیوارهای داخلی چسباند. آنها سبک، مقرون به صرفه هستند. برای اتاق خواب، اتاق نشیمن و… بهترین گزینه هستند.
- دیوارپوشهای سه بعدی شیشهای: برای ساخت چنین پنلهایی از شیشه سکوریت شده با ضخامت 0.5 سانتیمتر استفاده میشود. گرانترین پنل برای پوشش دیوار است و هر کسی امکان خرید آن را ندارد. برای دفاتر برای پوشش دیوارها و مشخص کردن فضاها استفاده میشوند. به دلیل وزن زیاد، برای تمامی دیوارها به ویژه دیوارهای جداکننده مناسب نیستند.
- دیوار پوشهای فلزی: این دیوار پوشهای سه بعدی نیز گران هستند. میتوان از آن در اتاق نشیمن و دفاتر نیز برای ایجاد فضایی خاص با ترکیب درخشش متالیک با نور استفاده کرد.
- پنلهای دیواری سه بعدی آلومینیومی: این دیوار پوشهای سه بعدی با قرار گرفتن در معرض دما یا رطوبت دچار آسیب و خوردگی نمیشوند همچنین در برابر اشعه ماوراء بنفش و محیطهای قلیایی مختلف مقاوم هستند. به دلیل سبک بودن، حتی میتوان آنها را روی پارتیشنهای گچ و تخته نصب کرد.
جنبه مثبت پنلهای سه بعدی آلومینیومی مقاومت در برابر خوردگی، ایمنی در برابر آتش و مقاومت در برابر رطوبت است. پنلهای آلومینیومی بر روی پایه قاب ساخته شده از یک پروفیل فلزی نصب میشوند. چنین مدلهایی اغلب در تزئین دیوار موزهها و سالنهای نمایشگاه استفاده میشوند. در محیط خانه، این پنلها برای تزئین اتاقهای غذاخوری، اتاق نشیمن و آشپزخانه مناسب هستند.

- پنلهای دیواری سه بعدی ام دی اف: با استفاده از تختههای فیبر و رزین با چگالی متوسط تولید میشوند و گزینهای عالی برای دکوراسیون داخلی برای محوطههای مسکونی و تجاری ارائه میدهند.آنها نسبتا ارزان هستند و میتوان برای افزایش زیبایی ظاهری آنها را رنگ آمیزی کرد.
دیوار پوشهای سه بعدی ام دی اف از قطعات با کیفیت بالا ساخته شدهاند که پایداری و ماندگاری بالایی ارائه میدهند. استفاده از آنها برای اتاقهایی با رطوبت بالا، برای حمام، سونا، حمام توصیه نمیشود. یکی از ویژگیهای پنلهای سه بعدی ام دی اف امکان استفاده از آنها نه تنها به عنوان تزئین دیوارها بلکه برای تزئین پارتیشنها، نمای مبلمان، دربها و… است. - پنلهای سه بعدی چوبی: این پنلها از تراشههای چوبی طبیعی ساخته شدهاند که توسط اپتیکهای سه بعدی قدرت میگیرند. هنگامی که میخواهید ظاهری سنتی به دکوراسیون داخلی خود بدهید، این پنلها میتوانند بهترین گزینه باشند.
- پنلهای سه بعدی بامبو: این پنلها زمانی ایده آل هستند که محدودیت بودجه وجود داشته باشد. یعنی بسیار ارزان هستند و میتوانند قطعهای از طبیعت را به اتاق خواب، اتاق نشیمن و… وارد کنند. این پنلهای سه بعدی سازگار با محیط زیست و بسیار سبک هستند.
- پنلهای سه بعدی چرمی: همانطور که از اسمشان پیداست دیوار پوشهای سه بعدی چرمی از چرم ساخته شداند. به دلیل چرمی که در ساخت آنها به کار میرود بسیار گران قیمت هستند. این پنلها را باید در محیطهایی که عاری از رطوبت هستند مثل اتاق نشیمن، اتاق خواب، دفتر کار و.. استفاده کنید.
پنلهای دیواری سه بعدی برای پوشش بیرونی
به غیر از دکوراسیون داخلی، پنلهای وجود دارند که برای پوشش دیوارهای بیرونی بهترین گزینه هستند. این پنلها عبارتاند از:
- پنلهای دیواری سنگی: این پنلهای سه بعدی در تمامی شرایط آب و هوایی قابل استفاده هستند. آنها ظاهری سنتی دارند و بهترین پنل برای حفاظت از دیوارهای بیرونی است.
- پنلهای سه بعدی آجری: مانند پنلهای سنگی، این پنلها نیز خشن، مستحکم هستند. بهترین گزینه برای محافظت از دیوارهای بیرونی هستند.
پنلهای مناسب برای فضاهای مرطوب
نواحی مرطوب داخلی مانند آشپزخانه و دوش برای پنل کاری مشکل هستند. علاوه بر استفاده از گزینههای پوشش سنگ و آجر، میتوانید آشپزخانه خود را با پنلهای دیواری PVC تزئین کنید و دوش را میتوان با پانلهای دیواری شیشهای به بهترین شکل تزئین کرد.

مزایای پنلهای دیواری سه بعدی
- تعمیر و نگهداری آسانی دارند: نگهداری دیوار پوشهای سه بعدی بسیار آسان است. حذف گرد و غبار از روی سطح با استفاده از یک پارچه نرم و تمیز کردن با آب و صابون به حفظ جذابیت آن برای چندین سال کمک میکند.
- مقرون به صرفه هستند.
- بادوام بوده و طول عمر بالایی دارند.
- از ظرافت و زیبایی منحصر بفردی برخوردار هستند.
- عایق حرارتی و صوتی
- ضد خش و ضد ضربه هستند.
- نصب آسانی دارند.
جمع بندی
دیوار پوشهای سه بعدی از طیف گستردهای از مواد برای اهداف مختلف تولید و عرضه میشوند. همچنین در طیف گستردهای از رنگها و طرحها و الگوهای متنوع موجود هستند. بسته به تم دکوراسیون خود میتوانید یکی از پنلهای سه بعدی را انتخاب کنید. ویژگی و زیبایی منحصر به فرد آنها باعث میشود خانه یا محل کار شما به محیطی مسحورکننده تبدیل شود.
دیدگاهتان را بنویسید