راهنمای انتخاب رنگ مناسب برای اتاق پذیرایی

مقدمه
رنگ آمیزی اتاق پذیرایی اهمیت زیادی برای مشتریان دارد زیرا رفت آمد در این اتاق زیاد است و، وسایلهای بیشتری در این مکان قراردارد پس طبیعتا مشتریان اهمیت بیشتری به زیبایی آن میدهند. برای انتخاب رنگ میتوانید به دکوراسیون خود توجه کنید و متناسب با دکوراسیون خود رنگ دیوارهای خود را انتخاب کنید.
رنگها ميتوانند با کابینتها یا آلمانهای مختلف در خانه شما ست بشوند یا با آنها تضاد داشته باشند. برای مدرن به نظر رسیدن رنگ دیوارهای اتاق پذیرایی میتوانید از رنگهای خنثی استفاده کنید. رنگهایی مانند طلایی، نقرهای، سفید و… این رنگها سادگی خاصی به دیوارها میدهند که نمایی مدرن و زیبا دارد. در ادامه مقاله رنگ آمیزی اتاق پذیرایی با موما همراه باشید تا با رنگ های مناسب برای اتاق پذیرایی و مزایای آن بیشتر آشنا شوید.
رنگ های مناسب برای اتاق پذیرایی کدامند؟
رنگ یاسی
رنگ یاسی، یک رنگ شاد و زیبا برای اتاق پذیرایی است که ترکیب آن با رنگ سفید بسیار دلچسب است و بین مشتریان محبوبیت خاصی دارد. این رنگ بین بنفش و ارغوانی است و شما بسته به سلیقه خود میتوانید رگههایی از رنگهای ارغوانی و بنفش را همراه با رنگ یاسی استفاده کنید.
رنگ سرمه ای تیره
رنگ سرمه ای بسیار مناسب برای چیدمان کلاسیک است و به خاطر تیره بودن این رنگ استفاده کردن از رنگ سفید و رنگهای روشن به همراه رنگ سرمهای تیره، زیبایی و جلوه بسیار خوبی به اتاق پذیرایی میدهد.
رنگ سفید
رنگ سفید یک رنگ خنثی است و ترکیب آن با همه رنگ ها زیبا میشود. استفاده از رنگ سفید و دکوراسیون تمام سفید یکی از طرحهای ساده و زیبا است به کار بردن رنگهایی مانند طلایی به همراه سفید و همچنین نقرهای رایج است و زیبایی خاصی به اتاق پذیرایی میدهد.

رنگ قهوه ای
رنگ قهوه ای حس قدرت تکامل و گرما را به محیط القا میکند و از آن در اتاق پذیرایی هم استفاده میشود. میتوان از این رنگ برای شبیه سازی طرح چرم بر روی دیوار ها استفاده کرد. رنگ قهوه ای معمولا با رنگ سفید، شکلاتی، خردلی، طلایی مورد استفاده قرار میگیرد.
رنگ مشکی
استفاده از رنگ مشکی بسیار رایج است. این رنگ در بیشتر مواقع با رنگ سفید استفاده میشود و تضاد میان این دو رنگ زیبایی خاصی به خانه میدهد همچنین میتوان طرح سایه را با استفاده از دو رنگ سیاه و سفید بر روی دیوار اتاق پذیرایی پیاده سازی کرد که زیبایی خاصی دارد. در این طرح رنگها از سمت تیره به سمت روشن میروند.
رنگ سبز روشن
رنگ سبز روشن نور را در خانه بازتاب میکند و فضای خانه را روشنتر نشان میدهند. استفاده از این رنگ برای اتاق پذیرایی حس آرامش و امنیت خاصی به خانه میبخشد.

رنگ نارنجی
رنگ نارنجی یک رنگ گرم و روشن است که به نورانی تر شدن خانه کمک میکند و حس گرما و یک محیط باز و دلچسب را به شما میدهد. به کار بردن رنگ سفید به همرا رنگ نارنجی هم رایج است. این دو رنگ در کنار هم زیبایی دلچسبی به اتاق پذیرایی میدهند.
رنگ آمیزی با صورتی کم رنگ چگونه است؟
رنگ صورتی از رنگهای پر طرفدار برای اتاق بچهها میباشد اما با کمی تغییر در این رنگ، میتوان از آن برای اتاق پذیرایی استفاده کرد. رنگ صورتی کم رنگ یکی از رنگهای محبوب برای اتاق پذیرایی میباشد. و استفاده از رنگهای صورتی و بنفش یا رنگهای خنثی مانند سفید و طلایی همراه این رنگ بسیار رایج است.

مزایای استفاده از رنگ اکریلیک و روغنی برای اتاق پذیرایی چیست؟
همانطور که میدانید در اتاق پذیرایی رفت و آمد زیاد است همچنین وسایل زیادی در این اتاق وجود دارد. استفاده از رنگ اکریلیک باعث میشود گرد و غبار بر روی دیوارها نشیند و همچنین تمیز کردن آن راحت است. رنگ اکریلیک به اتاق پذیرایی زیبایی و جلوه خاصی میدهد همچنین در برابر ضربه مقاوم است و پوسته پوسته نمیشود.
با اینکه رنگهای اکریلیک با طبیعت سازگاری دارند و استفاده از آنها بسیار رایج است اما هنوز هم از رنگهای روغنی برای خانه استفاده میشود و محبوبیت خود را در بازار دارد . به خاطر براق بودن رنگ روغنی و راحت تمیز شدن آنها گزینه مناسب و زیبایی برای اتاق پذیرایی به حساب میآید.

رنگ آمیزی طرح کاغذ دیواری برای اتاق پذیرایی
رنگ آمیزی طرح کاغذ دیواری با استفاده از غلطکهای طرح دار به صرفه تر از استفاده از کاغذ دیواری است. این روش رنگ آمیزی دارای طرح های متنوع است که جلوه زیبایی به دیوار اتاق پذیرایی میبخشد همچنین مدت زمان رنگ آمیزی طرح کاغذ دیواری، کمتر از مدت زمان نصب کاغذ دیواری است. استفاده از رنگ اکریلیک در این طرح باعث زود تر خشک شدن رنگ و کمتر شدن مدت زمان نقاشی میشود.
رنگ آمیزی طرح لانه زنبوری
طرحهای شیش ضلعی یا لانه زنبوری یکی از طرحهای ساده و در عین حال زیبا است که میتوان با استفاده از شابلون یا چسب نواری این طرح را بر روی دیوار پیاده سازی کرد.
رنگ آمیزی طرح آب رنگی
طرحهای آب رنگی برعکس طرحهای کاغذ دیواری که طرح های تکرار شونده ای هستند، یک طرح یک تیکه است برای مثال طرح کوه، منظره، گل و… که برای پیاده سازی آنها بر روی دیوار از هنر نقاشی استفاده میکنند.
رنگ آمیزی طرح چوب
اگر قصد دارید طرح چوب، سنگ یا طرحهای قدیمی را بر روی دیوارهای اتاق پذیرایی خود پیاده سازی کنید میتوانید از هنر پتینه کاری استفاده کنید. یک ویژگی مهم پتینه، قابل اجرا بودن آن بر روی تمامی سطوح میباشد برای مثال سطوح چوبی، کاغذی، فلزی، گچی یا بتی.

نتیجه گیری
رنگ آمیزی دیوار های خانه، به خانه جلوه زیبایی میدهد و اینکه چه رنگی یا طرحی بر روی دیوارها بزنید به سلیقه شما بستگی دارد. مهمترین نکته در رنگ آمیزی اتاق پذیرایی و دیوارهای خانه توجه داشتن به دکوراسیون و سبک مورد نظر شما است اگر با توجه به این دو پارامتر میتوانید یک رنگ زیبا برای دیوارهای خانه انتخاب کنید.
دیدگاهتان را بنویسید