آموزش کرونا رندر+نکات تاثیر گذار در رندرینگ

آنچه در این مقاله میخوانید
- مقدمه
- چگونه پلاگین کرونا را بر روی پی سی اجرا کنیم؟
- تعیین کردن هدف رندرینگ
- چگونه به کمک کرونا رندر نور پردازی کنیم؟
- چگونه متریال پارچه را در کرونا رندر بسازیم؟
- چگونه متریال وی ری را به کرونا تبدیل کنیم؟
- چه چیز هایی را میتوانیم در کرونا رندر مقدار دهی بکنیم؟
- بخش DR در کرونا رندر چیست؟
- Light mix کرونا رندر چیست؟
- چگونه تکرار شدن طرح در تکستچر را از بین ببریم؟
- نتیجه گیری
مقدمه
قبل از شروع کردن و خلق کردن صحنه یا عکس سه بعدی با استفاده از کرونا رندر، شما نیاز به رفرنس دارید میتوانید از تصاویری که در دنیای واقعی وجود دارند کمک بگیرید و الهام بگیرید. انجین های رندرینگ مختلفی در دنیا وجود دارد که کرونا رندر یکی از بهترین آن ها است. در این مقاله آموزش موتورکرونا رندر قصد معرفی کامل این انجین را داریم، برای خواندن ادامه مقاله همراه موما باشید.
چگونه پلاگین کرونا را بر روی پی سی اجرا کنیم؟
پلاگین کرونا یک پلاگین رایگان است که میتوان آن را از سایت کرونا به صورت رایگان دریافت کرد و سپس بر روی پی سی نصب کرد. همچنین می توانید نسخه کرک شده و آخرین نسخه این پلاگین یعنی ورژن 7 را از داخل وبسایت به صورت کاملا رایگان دریافت کنید.
تعیین کردن هدف رندرینگ
اینکه تعیین کنیم برای چه، تصاویر و صحنه های سه بعدی را خلق میکنیم خیلی مهم است. آیا پروژه تجاری است یا معماری، اگر پروژه شخصی باشد دست آرتیست بازتر است و میتواند افکت های مختلفی را بسته به سلیقه خود و نیاز پروژه اعمال کند.

چگونه به کمک کرونا رندر نور پردازی کنیم؟
ما با مشاهداتی که از دنیای اطراف خود داریم میتوانیم به این پی ببریم که هر حالت نوری یک شرایطی را داخل خود دارد حالا سوالی که پیش می آید این است که این شرایط چیستند؟ برای مثال نور خورشید به خودی خود در آسمان صاف یک حالت نوری دارد، نور خورشید در شرایط ابری یک حالت نوری دارد یا نور در آسمان شب یا حتی طلوع و غروب هرکدام حالت های نوری متفاوتی دارند. حال مهم ترین چیزی که ما باید از رفرنس ها دریافت کنیم نور، سایه و شدت نور میباشد. در مرحله بعد باید این سه پارامتر را از رفرنس تحلیل کنیم و بر پروژه خود اعمال کنیم.

چگونه متریال پارچه را در کرونا رندر بسازیم؟
میتوانید با استفاده از کتاب خانه متریال ها در کرونا رندر متریال مورد نظر خود را انتخاب کنید سپس آن را بکشید و در صفحه نرم افزار رها کنید تا بتوانید از آن استفاده کنید اما برای ساخت متریال های دیگر مانند متریال پارچه باید این مراحل را طی کنید. قبل از انجام هر کاری ابتدا یک تصویر و مدل از چیزی که میخواهید را به عنوان رفرنس انتخاب کنید. سپس تکست چر های مورد نیاز را تهیه میکنیم، از پلاگین کرونا، کرونا ام تی ال را انتخاب میکنیم تا با استفاده از آن تکستچرها را بر روی شئ مورد نظر اعمال کنیم.

چگونه متریال وی ری را به کرونا تبدیل کنیم؟
برای تبدیل کردن آبجکت یا متریال وی ری به کرونا ابتدا شکل کل شکل یا تصویر مورد نظر را سلکت میکنیم و در مرحله بعد بر روی شکل سلکت شده کلیک راست میکنیم و بر روی گزینه V Ray scene Convert کلیک میکنیم. بعد میتوانید جزئیات و تبدیل شدن از وی ری به کرونا را در برنامه مشاهده کنید.
چه چیز هایی را میتوانیم در کرونا رندر مقدار دهی بکنیم؟
میتوانیم در قسمت post کرونا رندر مقدار پارامتر های مختلفی مانند کنتراست، شدت رنگ، میزان سوختگی رنگ یا سردی و گرمی رنگ و… را مقدار دهی کنیم. این پارامتر ها معمولا مربوط به رنگ و نور میباشد که معمولا پس از رندرینگ انجام میشود که بتوانیم نتیجه را به درستی مشاهده کنیم. میتوانیم هاله های نور و یا سایه ایجاد کنیم و شدت آن ها را مقدار دهی کنیم سایه ها با هاله های نور را محو کنیم یا به آن ها وضوح ببخشیم. در قسمت بعدی که stats نام دارد میتوانیم اطلاعات و جزئیات رندرینگ را مشاهده کنیم اطلاعاتی مانند time، scene، Performance در قسمت بعدی که history نام دارد ما میتوانیم رندر ها را با هم دیگر مقایسه کنیم و آن ها را به طور جداگانه سیو کنیم.
بخش DR در کرونا رندر چیست؟
برای داشتن یک رندر حرفه ای کار کردن با چند سیستم و یک تیم بسیار کمک کننده است. قسمت دی آر در کرونا رندر امکان شبکه کردن چند دستگاه به همدیگر و پردازش تصاویر و صحنه های سه بعدی فراهم است.
Light mix کرونا رندر چیست؟
لایت میکس را میتوان یکی از مهمترین بخش های پلاگین کرونا نامید که تنها متخص پلاگین کرونا رندر است و هیچ موتور رندری این قابلیت را ندارد. کاربرد لایت میکس این است ابتدا باید نور های تصویر و صحنه خود را برای آن تعریف کنیم سپس بعد از رندر کردن میتوانیم نور ها را مقدار دهی کنیم به آن ها شدت بدهیم یا از شدت آن ها بکاهیم همینطور هاله های نور را تنظیم کنیم و نکته جالبی که وجود دارد این است که تمام این کارها بعد از مرحله رندر کردن قابل انجام است.

چگونه تکرار شدن طرح در تکستچر را از بین ببریم؟
استفاده از یک تکستچر برای دیوار یا کف که دارای یک طرح تکرار شونده است خسته کننده است و کمی دور از واقعیت است. ما نیاز داریم تا این چرخه تکرار را حذف کنیم و کمی تنوع به سطح بدهیم اینگونه هم متریال طبیعی تر به نظر می آید هم سطح خسته کننده و تکراری نمیشود. برای انجام دادن این کار بین کرونا ال تی ام و دی فیوز کالر ما از یو وی رندومایزر استفاده میکنیم تا طرح به طور رندوم بر سطح اعمال شود همچنین میتوانیم با دابل کلیک کردن بر روی یووی رندومایزر به آن مقدار دهی کنیم و تنظیمات مورد نظر خود را روی آن اعمال کنیم.
نتیجه گیری
برای آموزش کلی و مفصل پلاگین کرونا رندر و همچنین برنامه های رندرینگ پک های آموزشی زیادی از سایت های مختلف وجود دارد که شما میتوانید با استفاده از آن ها یادگیری بهتر و حرفه ای تری داشته باشید. در این مقاله قسمت هایی از پلاگین کرونا رندر و کمی از تئوری های نورپردازی و نحوه کار با تنظیمات کرونا رندر توضیح داده شد. بخش محبوب و انحصاری که پلاگین کرونا دارد لایت میکس است که در هیچ موتور رندر دیگری پیدا نمیشود و به اصطلاح انحصاری است و باعث خاص شدن این موتور رندر شده. با استفاده از لایت میکس میتوان نور ها و هاله های نور را بعد از مرحله رندر کردن مقدار دهی کرد و آن ها را تغییر داد البته توجه داشته باشید قبل از رندر کردن باید نور های موجود در تصویر برای پلاگین کرونا رندر تعریف شوند در غیر این صورت تغییر و مقدار دهی به نور ها بعد از رندر کردن تصاویر امکان پذیر نمیباشد.
دیدگاهتان را بنویسید