آشنایی با کابینت های حجمی MDF

آنچه در این مقاله میخوانید
مقدمه
کابینت های حجمی کابینت هایی هستند که عمق و حجم کار آنها بیشتر است و برای افرادی مناسب است که میخواهند از تمامی فضای آشپزخانه خود استفاده کنند امروزه به خاطر کوچکتر شدن فضای آشپز خانه این طراحیهای حجمی کمک میکند که شما جای مشخصی برای هر وسیله داشته باشید و همچنین بیشترین استفاده را از فضای موجود را بکنید. در اصل اگر بخواهیم توضیح دقیق تری برای کابینت های حجمی بدهیم باید بگوییم: به کابینت هایی که از قبل ساخته نشده و متناسب با محیط مورد نظر ساخته میشود و عمق و حجمهای مختلفی دارد که این عمق و حجمها معمولا در ویترین کابینت ها و طرح اوپن خلاصه میشود.
با موما همراه باشید تا با ویژگی ها و انواع کابینت های ام دی اف حجمی بیشتر آشنا شوید.
مشخصههای کابینت حجمی
وجود شلفها و ویترینهای دکوری متعدد که تزئینات آن به زیبایی خانه میافزاید. وجود عمق و حجم در قسمتهای دکور کابینت، باکس و ارک سقفی و برجستگیهای روی اوپن، ارک سقفی و… از مشخصههای کابینت های حجمی است. به خاطر بالا بودن حجم کار و طولانی مدت بودن کار در نصب و ساخت کابینت های حجمی قیمت آنها بیشتر از کابینت های مدرن و انواع دیگر کابینت های ام دی اف است.
انواع کابینت های حجمی
برای دسته بندی کردن کابینت های حجمی ابتدا به جنس آنها نگاه میکنیم چون برای ساخت این نوع کابینت ها از جنسها و متریالهای مختلفی مانند : فلز، چوب، چوب مصنوعی ام دی اف، ام دی اف های گلاس، نئوپان و… استفاده میشود همچنین میتوان این کابینتها را از نظر سبک و طرح آنها دسته بندی کرد مانند کابینت های حجمی برجسته و کابینت های حجمی صاف که در ادامه در باره آنها صحبت میکنیم.

کابینت حجمی های گلاس
به خاطر استفاده شدن از ورقه های هایگلاس در این کابینتهای حجمی به آن کابینت حجمی های گلاس میگوییم. این روکش به خاطر براق بودن شبیه به شیشه است و رنگ سفید آن نور را بازتاب میکند و باعث میشود فضای آشپزخانه شما پر نور تر بشود برخی از این روکشهای هایگلاس هم حالت براق ندارند و مات هستند. در کل تنوع زیادی برای کابینتها با ورقههای گلاس وجود دارد همچنین از این ورقهها در ساخت کابینتهای حجمی مدرن هم استفاده میشود مخصوصا از ورقههایی که سطح جلویی آنها روکش های گلاس و سطح پشتی آنها روکشهایی دیگر مانند لمینه استفاده شده است.
- کابینت های حجمی مدرن: کابینت های حجمی مدرن کابینت هایی هستند که در ساخت آنها از متریالهای مختلفی استفاده میشود به جز ام دی اف از فلز، چوب و… استفاده میشود و دارای طرحهای مختلف است. طرحهای ساده معمولا شیک تر به نظر میآیند و بین مشتریان محبوبیت زیبایی دارند البته این به این معنا نیست که از طرحهای شلوغ تر یا طرحهای برجسته برای کابینتهای حجمی مدرن استفاده نمیشود.
- کابینت حجمی ام دی اف: معمولا در همه کابینت های ام دی اف حجمی از متریال چوب مصنوعی ام دی اف استفاده میشود اما با این تفاوت که، مواردی مانند: روکش هایگلاس یا لمینه یا ویژگیهایی مانند دکوراتیو بودن دارند ولی کابینت حجمی ام دی اف با استفاده از ورقههای ساده ام دی اف ساخته میشوند.

کابینتهای حجمی برجسته
کابینت های حجمی که دارای طرح های برجسته هستند و بعضی مواقع از ترکیب چوب و ام دی اف ساخته میشوند که اکثرا دارای متود و سبک خاص ایتالیایی هستند استفاده از این نوع کابینت های حجمی بیشتر باعث زیبایی دکوراسیون داخلی خانه شما میشود و جنبه دکوراتیو دارد.

کابینت حجمی نئوکلاسیک
کابینت های حجمی نئو کلاسیک ترکیبی از کابینت های حجمی کلاسیک و کابینت های حجمی مدرن است که ترکیب این دو باعث به وجود آمدن دکوراسیونی زیبا برای آشپزخانه شده کابینت نئوکلاسیک هم ظرافت کابینتهای کلاسیک را دارد هم ظاهر ساده و زیبای کابینتهای مدرن.

کابینتهای حجمی کلاسیک
این کابینت ها طرح های شلوغ دارند و نمای سلطنتی به آشپز خانه شما میدهند به خاطر زیاد بودن جزئیات کار، ظریف کاری و طول کشیدن کار، این کابینت بسیار زیبا و همچنین کمی پر هزینه تر از انواع دیگر کابینت های حجمی است جنس چوبی که معمولا برای کابینت های حجمی کلاسیک استفاده میشود از چوب طبیعی است و این کار توسط نجاران خبره و با تجربه انجام میشود البته در بعضی مواقع هم از ام دی اف و جنسهای دیگر چوب برای کمتر شدن هزینه ها استفاده میشود.

باکس حجمی کابینت چیست؟
باکس حجمی کابینت زیر ساختی است برای کابینت های حجمی این زیر ساخت شامل درها دست گیرهها و روکش نمیشود همچنین این باکس ها برای هر مکان توسط فرد سازنده طراحی و ساخته میشود و منحصر به فرد است. این باکس ها همه به یک شکل ساخته میشوند اما باهم دیگر تفاوت دارند و این تفاوت مربوط میشود به ظاهر و حجم داخلی باکس ها همچنین متریال این باکسها از سه نوع چوب مهندسی شده درست میشود.

مزایای کابینت ام دی اف حجمی
- استفاده از فضا به صورت بهینه: در صورت نصب کابینتهای ام دی اف حجمی شما میتوانید فضای بیشتری برای وسایل خود داشته باشید
- مشخص بودن جای وسایل: این نوع کابینت جاهای مشخص برای وسایل مختلف شما دارد و شما به راحتی میتوانید وسایل خود را در کشو ها و کمدهای آن جا بدهید
- تنوع مدل طرح و جنس: شما میتوانید از مدلهای مختلف استفاده کنید برای مثال کابینت های حجمی برجسته یا صاف و مدلهای مدرن، نئوکلاسیک، کلاسیک، های گلاس با رنگها و طرحهای مختلف.
معایب کابینتهای حجمی
- قیمت نسبتا بالا: به خاطر حجم کار بالا و مدت زمان زیادی که کابینت سازها برای ساخت و طراحی این کابینت ها صرف میکنند قیمت آنها نسبت به انواع دیگر کابینت بالاتر است همچنین متریالهای مختلف که در کار استفاده میشود بر روی قیمت نهایی تاثیر میگذارد
- طولانی بودن زمان نصب: کابینت های حجمی ریزه کاری و جزئیات بیشتری نسبت به انواع دیگر کابینت دارند که باعث میشود مدت زمان نصب و ساخت آنها بیشتر شود
دیدگاهتان را بنویسید