در این مقاله بخوانید
از بین غذایهای آسیای شرقی غذاهای ژاپنی بسیار محبوب شدهاند و شناخته شده هستند که یکی از این غذاهای دوست داشتنی رامن است که بسیار راحت درست میشود و به روشهای زیادی درست میشود.
این غذای دوست داشتنی در اصل به دو روش شیو رامن و میسو رامن درست میشود که در یکی از سس سویا و در دیگری از پیکان میسو (از آبلیمو و غلات سویا تهیه شده) استفاده میشود ما در این مقاله این دو روش اصیل ژاپنی را آموزش داده و هم دو روش دیگر که به راحتی در خانه قابل تهیه است و طعم فوق العادهای دارد.
اگر به غذاهای ژاپنی و طرزتهیه آنها علاقه دارید میتوانید به پکیج آموزش آشپزی ژاپنی سایت موما سر بزنید و انواع غذاهای ژاپنی دوست داشتنی را خودتان درست کنید و حتی از این راه کسب درآمد کنید.
طرز پخت شیو رامن
مواد لازم:
_ نودل: 2بسته
_ آب مرغ یا گوشت: 4پیمانه
_ سس شویو (سس سویا): 4قاشق غذاخوری
_ زرده تخم مرغ: 2عدد
_ کره: 2قاشق غذاخوری
_ سبزیجات تزیینی (مثلاً کاهو، نخود فرنگی، کرفس): به میزان دلخواه
_ گوشت مرغ، گوشت گوساله یا گوسفند: به میزان دلخواه
طرز تهیه:
1- نودل رامن را طبق دستور بسته بپزید و آبکش کنید.
2- در یک قابلمه، آب مرغ یا گوشت را به جوش آورید و سپس سس شویو را اضافه کنید و هم بزنید.
3- در یک کاسه کوچک، زرده تخم مرغ را با کره ذوب شده مخلوط کنید.
4- مقداری از سس سویا را به زرده تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید.
5- نودل رامن را در آب جوشی که سس شویو اضافه شده است، بریزید و آن را تا حدی بپزید که نرم شود.
6- نودل را آبکش کرده و در بشقاب سرو کنید.
7- روی نودل، سس سویا و زرده تخم مرغ را ریخته و سبزیجات تزیینی و گوشت انتخابی را بر روی آن قرار دهید.
8- شویو رامن آماده سرو است.
طرز پخت رامن با سس مایونز
مواد لازم:
– نودل: 1بسته
– سس مایونز: 2قاشق غذاخوری
-سیر: یک حبه
– زرده تخم مرغ: 1عدد
– سبزیجات تزیینی (مثلاً کاهو، نخود فرنگی، کرفس): به میزان دلخواه
– بیکن: به میزان دلخواه
طرز تهیه:
1- سس مایونز ، ادویه نودل ، زرده تخم مرغ ، و سیر رنده شده را باهم مخلوط کرده.
2- نودل را بگذارید بپزد بعد از پخت آب نودل را به سس آماده شده اضافه کنید و هم بزنید.
3- نودل را به مواد قبلی اضافه کرده.
4- اگر دوست دارید با تخم مرغ آبپز ، سبزیجات تزیینی و بیکن تزئین کنید.
5- رامن شما به همین راحتی آماده شد.
طرز پخت میسو رامن
مواد لازم:
_ نودل رامن: 2بسته
_ آب مرغ یا گوشت: 4پیمانه
_ پیکان میسو (آبلیمو و غلات سویا تهیه شده): 4قاشق غذاخوری
_ کره: 2قاشق غذاخوری
_ زرده تخم مرغ: 2عدد
_ سبزیجات تزیینی (مثلاً کاهو، نخود فرنگی، کرفس): به میزان دلخواه
_ گوشت گوساله یا ماهی: به میزان دلخواه
طرز تهیه :
1- نودل رامن را طبق دستور بسته بپزید و آبکش کنید.
2- در یک قابلمه، آب مرغ یا گوشت را به جوش آورید و سپس پیکان میسو را اضافه کنید و هم بزنید.
3- در یک کاسه کوچک، زرده تخم مرغ را با کره ذوب شده مخلوط کنید.
4- مقداری از پیکان میسو را به زرده تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید.
5- نودل رامن را در آب جوشی که پیکان میسو اضافه شده است، بریزید و آن را تا حدی بپزید که نرم شود.
6- نودل را آبکش کرده و در بشقاب سرو کنید.
7- روی نودل، پیکان میسو و زرده تخم مرغ را ریخته و سبزیجات تزیینی و گوشت انتخابی را بر روی آن قرار دهید.
8- میسو رامن شما به همین راحتی آماده سرو است!
طرز پخت رامن با شیر
مواد لازم:
_ نودل: 2بسته
_ شیر: 3/2پیمانه
_ پیازچه: نصف پیمانه
_ سوسیس و بیکن: 200گرم (میزان آن میتواند بیشتر یا کمتر شود)
_ سیر: 2حبه
_ رب: 2قاشق
_ سبزیجات تزیینی (مثلاً کاهو، نخود فرنگی، کرفس): به میزان دلخواه
_ تخم مرغ: یک عدد
طرز تهیه:
1- سیرها را له کرده و همراه با سوسیس و بیکن ده دقیقه با شعله ملایم تفت دهید.
2- شیر را به مواد اضافه کرده.
3- بعد از گذشت دو دقیقه رب و ادویه نودل و پیازچه خرد شده را به مواد اضافه کنید.
4- خوده نودل را هم به مواد اضافه کنید.
5- صبر کنید تا نودل بپزده و رامن به خوبی غلیظ شود.
6- رامن شما آماده شد!
سوالات متداول
مواد لازم برای پخت رامن خانگی شامل نودل رامن، آب، نمک، روغن، سبزیجات یا گوشت یا مرغ و ادویه ها میباش
زمان آماده شدن رامن خانگی حدود 10-15 دقیقه میباشد.
بله، میتوان از مواد جایگزین مانند قارچ، تخم مرغ، مرغ مغز، توفو و… برای پخت رامن استفاده کرد.
برای بهبود طعم رامن خانگی میتوان از افزودن ادویه های تازه یا خشک، آبلیمو یا سسهای مختلف با رامن استفاده کرد.
رامن را میتوان با اضافه کردن تخم مرغ، قارچ، سبزیجات تزئین کرد.
بله، میتوان انواع مختلف رامن مانند رامن خیارشور، رامن کره، رامن مرغ و… در خانه تهیه کرد.
برای جلوگیری از خستگی از پخت و پز رامن، میتوان از تغییرات کوچک در رسپی و استفاده از مواد جدید یا انواع مختلف مثل رامن سوخته یا نودلهای چند رنگه استفاده کرد.
برای استفاده از مواد اضافی برای تهیه رامن خانگی میتوان از تخم مرغ، گوشت، سسهای گوناگون و سبزیجات استفاده کرد.
برای نگهداری رامن پخته شده، میتوان آن را در یخچال دور از نور مستقیم نگهداری کرد و در مواقع مورد نیاز دوباره گرم کرد.
برای جلوگیری از خیس شدن رامن، میتوان از زمان مناسب پخت، اضافه کردن نودلها به اب صرفاً در زمان لازم و استفاده از دستمال کاغذی بر روی سطح رامن بعد از آبکشی آن استفاده کرد.